Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:52:02 (dia) Valkhof 3772EJ Barneveld 84989 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 15 juli 2020

DINSDAG 03|09

Ontdek je persoonlijke stijl tijdens Walk&Talk bijeenkomst

De gratis bijeenkomsten van Walk&Talk, ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd, vinden iedere tweede woensdag van de maand plaats in de Bibliotheek Barneveld en is voor iedereen toegankelijk

BARNEVELD - Wat is jouw persoonlijke stijl? Tijdens de Walk&Talk-bijeenkomst op woensdag 11 september van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Barneveld leer je jezelf (nog) beter kennen. Nuttig voor als je gaat solliciteren of niet zo lekker in je functie zit. Eef Huiser van Compass Coaching geeft informatie over hoe jij je persoonlijke stijl kunt ontdekken en hoe je deze kunt benutten in, onder andere, je (toekomstige) functie. De bijeenkomst, inclusief de koffie, is gratis.

 

DISC-methode
Het DISC-model waar Huiser mee werkt, brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Hiermee kun je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken en voorkeuren hebben.

 

De letters DISC staan voor: D = Daadkrachtig, Direct, I = Interactief, Inspirerend, S = Stabiel, Sociaal, C = Conformerend, Consciëntieus. Het begrijpen van deze vier persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of te verminderen, de verschillen in anderen te waarderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden.

 

Walk&Talk iedere tweede woensdag van de maand
De gratis bijeenkomsten van Walk&Talk, ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd, vinden iedere tweede woensdag van de maand plaats in de Bibliotheek Barneveld en is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Insteek van de bijeenkomsten
Het doel is om iedereen die een (andere) baan zoekt een kans te geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen zodat een baan ook sneller binnen handbereik komt.


De bijeenkomsten hebben een informeel karakter en behandelt iedere keer een ander onderwerp door inzet van professionele sprekers of ervaringsdeskundigen. Onder het genot van een kopje koffie luistert men naar de inspirerende sprekers of gaat aan de slag met een opdracht. Na afloop kunnen deelnemers ervaringen met elkaar uitwisselen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant