Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:52:02 (dia) Valkhof 3772EJ Barneveld 84989 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 15 juli 2020

VRIJDAG 06|09

Inloopavond Barneveldse Techniek Opleiding druk bezocht

Opleidingscentrum BTO klaar voor de start

BARNEVELD - Tijdens een drukbezochte inloopavond werd donderdag het opleidingscentrum van Barneveld gepresenteerd aan de BTO'ers, aan de lidbedrijven en aan andere belangstellenden. Theo van Iperen, directeur van de Barneveldse Techniek opleiding, is zeer tevreden over de opkomst: "Er is in de afgelopen weken met man en macht gewerkt om het voormalige bedrijfspand te transformeren in een opleidingscentrum. Dankzij de inspanning van het bestuur en lidbedrijven staat er een fantastisch resultaat."

 

De inloopavond werd bezocht door ruim 250 bezoekers en was tegelijk een kennismakingsavond voor de 38 BTO'ers die maandag starten met hun opleiding. De BTO'ers volgen twee dagen hun opleiding in het opleidingscentrum. De overige drie dagen werken ze bij één van de 70 aangesloten lidbedrijven. Theo: "De focus ligt op de praktijk. In het opleidingscentrum zijn per techniekrichting praktijkruimtes ingericht met alle bijbehorende machines. Daarnaast beschikken we over meerdere theorielokalen. Omdat het een voormalig bedrijfspand is ademt het echt het centrum een echte werksfeer. Dat werden die BTO'ers echt enthousiast van, merkten we donderdag."

 

Binnen de Barneveldese Techniek Opleiding werken de coöperatie bedrijven, MBO Locatie De Meerwaarde en het Hoornbeeck College samen aan het begeleiden van vakkundige technische talenten. Jonge talenten worden op BBL niveau 2 en 3 opgeleid in één van de beroepen metaal-, elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica. Theo: "Jongeren die benieuwd zijn naar de opleidingsmogelijkheden binnen de Barneveldse Techniek Opleiding zijn nu al van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen."

 

Ga naar www.btobarneveld.nl voor meer foto's van de inloopavond en informatie over de opleidingen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant