Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:34:51 Bgm-02 Stormschade Woudseweg Barneveld 071741 Prio Middel Eenheid | Gaspakdragers Brandweer Barneveld GelderlandMidden
woensdag 15 juli 2020

DINSDAG 10|09

Bijzondere golfdag in het centrum van Barneveld

De golfbaan bestaat uit 27 'holes' die speciaal voor deze dag worden aangelegd

BARNEVELD - Zaterdag 14 september gaat het weer gebeuren, het inmiddels traditionele Dorpsgolf in het hart van Barneveld. 34 flights, elk met 4 deelnemers, strijden om de eer en de wisseltrofee tijdens een bijzondere golfdag in het centrum van Barneveld. De golfbaan bestaat uit 27 'holes' die speciaal voor deze dag worden aangelegd. De holes, allemaal gesponsord door lokale ondernemers, bieden allerlei soorten uitdagingen, juist door het onverwachte karakter van het terrein en de unieke 'aankleding' ervan door de hole sponsor.

 

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en langs de route te wandelen of te fietsen. U mag rekenen op interessante holes. Het parcours start en eindigt bij kasteel De Schaffelaar en de route voert over de Koewei, door het bos naar het dorp en door het centrum. Kom kijken hoe deze 1-daagse golfbaan uitdaging biedt aan de geoefende golfer, de amateur, maar ook mensen die niets van golfen weten.

 

Dit evenement is tot stand gekomen dankzij de medewerking van Rotaryclub Barneveld, Het Geldersch Landschap & Kasteelen, Kasteel De Schaffelaar, veel vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers en sponsoren.

 

Dorpsgolf Barneveld is opgezet om geld in te zamelen voor de Toon Hermans Salon Barneveld – inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Inmiddels is dit uitgebreid naar meerdere lokale goede doelen.

 

Vier goede doelen
Zorgboerderij Klein Essen, Stichting Vrienden van De Rozelaar en de Dag van de Mantelzorg, een activiteit van Welzijn Barneveld, zijn dit jaar naast de Toon Hermans Salon gekozen als goede doelen van Dorpsgolf Barneveld. 50% van de opbrengst gaat naar de Toon Hermans Salon. De deelnemers en sponsoren bepalen door middel van het uitbrengen van hun stem hoe de overige 50% over de 3 andere

geselecteerde goede doelen wordt verdeeld.

 

Programma Dorpsgolf Barneveld 2019

Locatie:Kasteel De Schaffelaar
Datum: 14 september 2019

 

10.00 uur: Opening Dorpsgolf Barneveld met ceremoniële 1e afslag door Bernhard Karens van hoofdsponsor Van Veen Advocaten bij hole 1, vlak voor het kasteel.

10.30 uur: Start Dorpsgolf Barneveld op 27 verschillende holes.

17.00 uur: Sluiting parcours Dorpsgolf Barneveld

18.00 uur: Prijsuitreiking winnaars Dorpsgolf Barneveld 2019, winnaar meest originele hole en bekendmaking opbrengst voor de geselecteerde goede doelen.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant