Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:52:02 (dia) Valkhof 3772EJ Barneveld 84989 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 15 juli 2020

DINSDAG 10|09

Feest mee met ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’

Speciaal voor de allerkleinsten is heeft de Bibliotheek Barneveld het programma BoekStart

BARNEVELD - We gaan woensdag 18 september van 17.00 tot 18.30 uur feesten met kinderen van 2 tot 6 jaar (en hun ouders natuurlijk!). Want het BoekStart-seizoen wordt geopend en dat moet gevierd worden. Het wordt een feest waarbij je swingen op de muziek van muziekpraktijk Scala, een smakelijke snack kunt pakken vanaf de goed gevulde snacktafel en lekker lui kunt luisteren naar het voorlezen uit prentenboek ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’. Een kaartje voor een ouder met 1 kind kost € 3,50. Voor ieder kind extra betaal je € 1,50. Koop nu snel je kaartje want op=op!

 

BoekStart & Feest, is net als BoekStart & Babbels, BoekStart & Voorstelling en BoekStart & Lezen, een onderdeel van het Boekstart-activiteitenprogramma van de Bibliotheek Barneveld.

 

Wat is BoekStart?
Speciaal voor de allerkleinsten is heeft de Bibliotheek Barneveld het programma BoekStart. Een programma waarmee we het voorlezen aan baby's willen stimuleren. Onderzoek wijst uit dat kinderen die al vroeg ervaren hoe leuk boeken zijn, daar in hun verdere leven veel voordeel van hebben. Bovendien versterkt het samen ontdekken van boekjes de band tussen ouder en kind.

 

Hoe werkt BoekStart?
Rond de tijd dat een baby drie maanden oud is, ontvangen de ouders van de gemeente Barneveld een brief waarin zij worden uitgenodigd hun kind gratis in te schrijven als lid van de Bibliotheek. Als welkomstcadeau ontvang je het BoekStartkoffertje met daarin een boekje en verschillende informatiefolders.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant