Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:09:59 (dia) Hulstweg 3774TM Kootwijkerbroek 65984 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

dinsdag 02 juni 2020

DINSDAG 24|09

Van woonidee naar realiteit tijdens de Inspiratiedagen bij Van Wolfswinkel Wonen

Partnerbijdrage

BARNEVELD - Voor een totaalpakket aan woninginrichting kunt u in Barneveld op één adres terecht: Van Wolfswinkel Wonen. Van krijtverf tot raamdecoratie, van bank tot comfortfauteuil, van bed tot riante grote tafel. D.v. 26, 27 en 28 september staan in het teken van de Inspiratiedagen. Kom eens kijken, inspiratie opdoen en genieten van een hapje en een drankje!

 

Evert van Wolfswinkel junior vertelt: “Bezoekers van onze Inspiratiedagen krijgen dan de nieuwste trends op het gebied van wonen te zien. Denk aan kleuren, maar ook aan materialen. Dit jaar zijn velvet stoffen enorm in trek, een stof met een rijke uitstraling. Voor iedere bezoeker staat er in de showroom een attentie klaar. Jong en oud, iedereen is van harte welkom!” 

 

2019

Het klantenpalet wat de Barneveldse woninginrichter bedient, is zeer divers. “Jonge stellen kopen bij ons hun meubels of een bed, maar ook oudere klanten vinden hun weg naar onze ruim opgezette showroom. Mensen kunnen hier heerlijk dwalen, in een ongedwongen en gezellige sfeer. Daarbij vinden we persoonlijk contact enorm belangrijk, de zogenaamde ‘snelle handel’ is aan ons niet besteed”, aldus Evert. 

 

Actualiteit

De zus van Evert, Johanneke van Wolfswinkel, is als woonstijladviseur betrokken bij het familiebedrijf. Zij ziet een trend als het gaat om kleuren: “Wij zien steeds meer klanten gewaagde keuzes maken, door meer kleur in hun interieur  aan te brengen. Ook zie je qua vormen spannende combinaties. Ronde tafels en romantische stoelen worden gecombineerd met strakke elementen. Evert sr., Evert jr., Johan en Johanneke helpen u  graag met het creëren van het allermooiste totaalplaatje, wat past bij uw woonwensen. De stijl die u in de showroom terugvindt is klassiek-landelijk, met een industriële twist.”

 

Aan huis

Als u van plan bent een bezoek te brengen aan de showroom, is het handig een plattegrond mee te nemen van uw woning. “Wij denken mee welke meubelen er kunnen staan en desgewenst tekenen wij dit voor u in. Natuurlijk gaan we niet alleen op die plattegrond af.  Vloeren  en raamdecoratie meten we ter plekke in. Ook brengen we graag de stalen mee om advies te kunnen geven en u in uw eigen ruimtes kleuren en materialen kunt zien en ervaren”, vertelt Evert enthousiast.

 

Jarenlange ervaring

Zoals bij meer familiebedrijven het geval is… ook Van Wolfswinkel Wonen beschikt over jarenlange ervaring, die overgaat van generatie op generatie. Evert: “Niet alleen in de winkel, ook onze werknemers in de buitendienst werkt al vele jaren bij ons. Mannen die hun vak verstaan en altijd gaan voor een hoogwaardige afwerking.”

 

Van Wolfswinkel Wonen 
Valkseweg 57, Barneveld
Tel. 0342 - 413 279
[email protected]
www.vanwolfswinkelwonen.nl

Foto's
1/1

Ook interessant