Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:54:55 Camping Jacobushoeve Tolnegenweg 3776PV Stroe 65959 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 02 juni 2020

DONDERDAG 03|10

Taalvrijwilligers gezocht voor Taalhuis Barneveld

In de gemeente Barneveld hebben bijna 5.000 inwoners moeite met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer

BARNEVELD - Taalhuis Barneveld zoekt meer taalvrijwilligers om iedereen die over de schaamte heen stapt en hulp vraagt bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en werken met de computer, zo snel mogelijk te kunnen helpen.

 

Door de film die in de Week van de Alfabetisering via social media is gelanceerd met twee Barnevelders die hun verhaal vertellen, hebben nog meer mensen zich gemeld bij het Taalhuis omdat zij ook hun vaardigheden willen verbeteren. Om een wachtlijst te voorkomen, zijn er meer taalvrijwilligers nodig.

 

Aanmelden als Taalvrijwilliger
In de gemeente Barneveld hebben bijna 5.000 inwoners moeite met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. We zoeken vrijwilligers die cursisten willen helpen om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Als taalvrijwilliger krijg je een opleiding en kun je daarna aan de slag met een 1-op-1-begeleiding of het geven van een cursus aan een klein groepje. Als je gevoel hebt voor taal, rekenen of voor het werken met de computer, geduldig bent en inlevingsvermogen hebt, spreken wij je graag! Bel of mail dan met onze taalhuiscoördinator Jelly van Rinsum.

Voor meer informatie: zie www.taalhuisbarneveld.nl, mail [email protected] of bel 06 15 56 66 25

 

Taalhuis Barneveld is ontstaan vanuit de samenwerking tussen diverse maatschappelijk betrokken organisaties om Barneveldse inwoners te helpen bij het beter lezen, schrijven, rekenen of computeren. Het Taalhuis is gevestigd in de Bibliotheek Barneveld.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant