Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:42:46 Bungalowpark Het Zuiderland Lange Zuiderweg 3781PL Voorthuizen 81685 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 08 juli 2020

WOENSDAG 09|10

Woon- en dagbestedingslocatie Tharah van Siloah geopend

Locatie Tharah telt 31 bewoners die zorg en begeleiding ontvangen

BARNEVELD - Op vrijdag 4 oktober is woon- en dagbestedingslocatie Tharah van Siloah geopend. De Barneveldse burgemeester J.W.A. van Dijk verrichtte de officiële openingshandeling onder toeziend oog van bewoners, medewerkers, vrijwilligers, bouwbedrijven en belangstellenden.

 

Tijdens de officiële openingshandeling zijn er twee waterfonteinen onthuld. De fonteinen staan symbool voor de bijbelse naam Tharah die tijdgunning, ademhaling en verkwikking betekent. Verbinding gehandicapten- en ouderenzorg Uniek aan Tharah is de verbinding van de gehandicaptenzorg met de ouderenzorg op dit terrein. Tharah grenst namelijk aan woonzorgcentrum Elim, één van onze locaties die zorg bieden aan ouderen. Deze verbinding is onder meer van grote waarde voor de ouder wordende zorgvrager met een verstandelijke beperking.

 

Locatie Tharah telt 31 bewoners die zorg en begeleiding ontvangen. Zij hebben de beschikking over een eigen appartement. Sinds november 2018 wonen er ook 24 bewoners met een intensievere zorgbehoefte in de naastgelegen nieuwbouwlocatie, die is voorzien van alle moderne innovatieve faciliteiten. Inmiddels hebben alle bewoners hun plek ingenomen, wat een mooi moment was voor de officiële opening van woon- en dagbestedingslocatie Tharah.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines