Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:42:46 Bungalowpark Het Zuiderland Lange Zuiderweg 3781PL Voorthuizen 81685 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 08 juli 2020

DONDERDAG 10|10

Inwoners denken mee over de 'Bibliotheek van nu'

Er zijn drie leeftijdsdoelgroepen geselecteerd die twee uur bij elkaar komen in de Bibliotheek

BARNEVELD - De Bibliotheek aan de Nieuwstraat in Barneveld heeft plannen om te gaan verbouwen en het gebouw anders in te richten. Om ervoor te zorgen dat de inwoners van de gemeente Barneveld de Bibliotheek (blijven) bezoeken, worden in november ‘meedenkmomenten’ in een Klantenpanel georganiseerd voor jongeren, volwassenen en senioren. Zo kan de bieb straks voor (bijna) ieder wat wils bieden.

 

Wat wil jij in de bieb?

“Er zijn al wel heel wat ideeën over de nieuwe inrichting maar de Bibliotheek Barneveld wil nóg meer aansluiten bij de behoeften van onze bezoekers en leners”, zegt projectcoördinator herinrichting Ivannah Rietkerk. “En natuurlijk ook bij die van de niet-bezoekers en –leners, zodat zij ook naar de Bibliotheek  gaan komen. We willen graag weten wat zij fijn vinden in de bieb of wat er juist mist. Zo kunnen we aansluiten bij de wensen en ideeën van de huidige en hopelijk ook de toekomstige tijd. Denk aan een speelhoek, meer studieplekken, of misschien is de plek voor een bepaald soort activiteiten helemaal niet uitnodigend? Of mist men bepaalde cursussen en bijeenkomsten en hoe moeten deze dan worden aangepakt? Er zijn in november drie data gepland waarop we met verschillende leeftijdsgroepen in gesprek gaan. De uitkomsten uit deze gesprekken nemen we mee om de ontwerpplannen voor de nieuwe inrichting van het pand rond te krijgen en dan kunnen we aan de slag met ‘de Bibliotheek van Nu’.”

 

Meld je aan voor een Klantenpanel

Er zijn drie leeftijdsdoelgroepen geselecteerd die twee uur bij elkaar komen in de Bibliotheek. Een gespreksleider zal op speelse wijze de behoeften op het gebied van de inrichting inventariseren. In elk Klantenpanel is ruimte voor 12 personen. Rietkerk: “We hopen op een mooie opkomst zodat we een goed beeld krijgen van de wensen van de inwoners van de gemeente Barneveld. Om de deelnemers te bedanken voor hun tijd en inspiratie ontvangen zij na afloop een mooi gevulde goodiebag.”

De data voor de verschillende Klantenpanels zijn:

Dinsdag 19 november 18.30 - 20.30 uur: jongerenpanel (12-18 jaar)

Dinsdag 26 november 19.00 - 21.00 uur : volwassenenpanel (21-65 jaar)

Donderdag 28 november 10.00 - 12.00 uur: seniorenpanel (65+)

 

Aanmelden kan tot donderdag 7 november a.s. via: [email protected] onder vermelding van naam, welk klantenpanel, e-mailadres en telefoonnummer.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines