Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:42:46 Bungalowpark Het Zuiderland Lange Zuiderweg 3781PL Voorthuizen 81685 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 08 juli 2020

MAANDAG 14|10

Vind de schatkist, en haal gratis je diploma!

Via deze website van Barneveld360 en via Twitter kunt u vanaf 15 oktober vragen beantwoorden en telkens een nieuwe tip voor de schatkaart ontvangen

"Zwemlessen volgen is bij ons voor kinderen enorm leuk", vertelt een enthousiaste Martijn Wallet, Hoofd zwembad bij Optisport. Leren zwemmen was nog nooit zo leuk. Door het vinden van de schatkist is het nu zelfs mogelijk gratis diploma A, B of C te halen!

 

Zwembad de Veluwehal en de Heuvelrand bieden verschillende zwemlessen aan, onder meer voor de diploma's A, B en C. Bij de lessen maken de kinderen zich nieuwe vaardigheden eigen, ieder kind leert in zijn eigen tempo. En ze hebben een plezierige en vrolijke tijd. Samen met Zed de haai en Sop de zeester gaan ze op avontuur. Zo zoeken ze o.a. naar gezonken schepen. In het paspoort staan de speurtochten beschreven. Dit zwem paspoort krijgen de kinderen aan het begin van het zwemlestraject, samen met een schitterende schatkist. Deze schatkist wordt gaandeweg gevuld met edelstenen. Bij iedere geslaagde stap in de zwemlessen ontvangen de kinderen bovendien een zegel in het paspoort. Na het halen van een diploma krijgen de kinderen een echte medaille als beloning en edelsteen, ook hiervoor is een speciaal plekje gecreëerd in de schatkist.

 

Bij het behalen van het C-diploma wacht de grootste beloning: de Reuze Robijn. Dankzij dit concept is dit de leukste zwemles van de regio .' Ouders van kinderen kunnen daarbij gebruikmaken van een online volgsysteem. 'Op deze wijze kunnen ze de vorderingen volgen', legt de Martijn uit. Klantgericht is ook de keuze die ouders kunnen maken voor de verschillende trajecten. 'Het is voor de kinderen mogelijk om één of twee keer in de week te lessen of te kiezen voor een turbocursus. Bij de snelste variant hebben kinderen al in vier maanden tijd hun diploma A.' Wilt u uw zoon of dochter (vanaf vier jaar) aanmelden voor zwemlessen? Neem gerust contact op.

 

Op zoek naar de schatkist!

In samenwerking met Barneveld Magazine organiseert Optisport weer de schatkist-actie. Ergens in de gemeente Barneveld ligt een schatkist mét diploma begraven. Degene die deze vindt krijgt een gratis A, A-B of B-C diplomatraject aangeboden. Aanwijzingen helpen de speurneuzen om de schatkist te vinden. Via deze website van Barneveld360 en via Twitter kunt u vanaf 15 oktober vragen beantwoorden en telkens een nieuwe tip voor de schatkaart ontvangen.

 

Optisport Barneveld De Veluwehal

Nieuwe markt 6, Barneveld

Tel. 0342 - 413 046

www.optisport.nl/veluwehal

 

De Heuvelrand

Roelenengweg 41, Voorthuizen

Tel. 0342 - 847 140

www.optisport.nl/heuvelrand

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines