Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:42:46 Bungalowpark Het Zuiderland Lange Zuiderweg 3781PL Voorthuizen 81685 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 08 juli 2020

WOENSDAG 16|10

Wie verzint nieuwe naam voor Blankensgoed-Noord?

De inzender met de gekozen naam ontvangt een dinerbon voor twee personen

VOORTHUIZEN - In de wijk Blankensgoed in Voorthuizen worden vrijstaande woningen gebouwd en twee-onder-een kapwoningen. Deze komen te staan op kavels aan de noordkant van de Hoevelakense Beek. Hiermee wordt de wijk Blankensgoed voltooid. In dat verband willen we de oude naam van Blankensgoed-Noord vervangen. Aannemer Van de Kolk, de gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen willen u graag uitnodigen om een nieuwe, passende naam te bedenken. Heeft u een creatieve ingeving. Dan kunt u tot uiterlijk 1 november uw reactie doorgeven per mail aan [email protected] Graag met vermelding van uw naam en telefoonnummer. De inzender met de gekozen naam ontvangt een dinerbon voor twee personen.


Van de Kolk ontwikkeling BV start in 2020 met de oplevering van de woonwijk Blankensgoed-Noord. Het project ligt ten noorden van de Hoevelakense Beek en wordt aan de noordkant begrensd door de nieuwe Heuvelrandweg. Tussen deze weg en de wijk komt een aarden geluidswal met beplanting. De nieuwe wijk wordt bereikbaar vanaf Blankensgoed via een nieuw te bouwen brug over de Hoevelakense Beek, ter hoogte van de kruising Hondsdraf/Vlasbekje. Het gebied wordt vanaf januari t/m april 2020 bouwrijp gemaakt. De feitelijke bouw zal komend voorjaar van start gaan.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines