Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:09:52 Incident Welgelegenweg Heideweg Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
dinsdag 25 februari 2020

DONDERDAG 17|10

Kerstpakkettenparade rond de ijsbaan in Barneveld

De Kerstpakkettenparade is bedoeld voor werknemers van bedrijven uit Barneveld en omgeving

BARNEVELD – Zelf je kerstpakket samenstellen en daarna lekker schaatsen op de indoor ijsbaan. Dat kan op donderdag 19 december tijdens de Kerstpakkettenparade in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De Kerstpakkettenparade is bedoeld voor werknemers van bedrijven uit Barneveld en omgeving. Zij kunnen bij kramen zelf hun kerstpakket samenstellen. Er is keuze uit onder meer wijn, bier, kaas, noten, chocolade, woonaccessoires, boeken, speelgoed en beautyproducten. Aan de Kerstpakkettenparade werken tal van regionale ondernemers mee.

 

Budget in eigen hand

Bedrijven die met hun medewerkers naar de Kerstpakkettenparade komen bepalen zelf vooraf het beschikbare budget voor het kerstpakket. Werknemers krijgen aan de hand van het budget munten waarmee ze hun cadeaus kunnen afrekenen. Het is ook mogelijk om de munten te doneren aan een goed doel.

 

“Veel bedrijven vinden het lastig om elk jaar weer een origineel pakket samen te stellen voor hun werknemers. Een pakket moet passen in je budget, breed aanspreken en het laatste wat je wilt is dat de inhoud rechtstreeks naar zolder verdwijnt. Met de Kerstpakkettenparade lossen we dat op”, vertelt Jeanine Kruft-Leuvenink van de Midden Nederland Hallen. Avondje uit op de ijsbaan Heb je jouw persoonlijke kerstpakket samengesteld? Dan trek je een paar schaatsen aan en stap je het ijs op. In de Midden Nederland Hallen ligt dan namelijk één van de grootste, tijdelijke ijsbanen van Nederland. Met een ijsvloer van maar liefst 750 m2 is er volop ruimte om te schaatsen. Rond de baan bevindt zich bovendien een groot winterterras met sfeervolle zitjes, kerstbomen en gezellige verlichting. Hier kun je lekker met collega’s bijkletsen terwijl je geniet van chocomel of glühwein.

 

“We maken er op deze manier echt een avondje uit van voor de medewerkers van de bedrijven”, zegt Kruft-Leuvenink. Praktische informatie De Kerstpakkettenparade begint op 19 december om 18:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Bedrijven kunnen eventueel een deelname aan de Kerstpakkettenparade uitbreiden met bijvoorbeeld een winterse barbecue, een gezellige personeelsborrel of een compleet bedrijfsfeest. Meer informatie over de Kerstpakkettenparade is verkrijgbaar via nanda@tekagroep.nl of 088-000 1525.

Auteur: Midden Nederland Hallen
Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie