Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:34:51 Bgm-02 Stormschade Woudseweg Barneveld 071741 Prio Middel Eenheid | Gaspakdragers Brandweer Barneveld GelderlandMidden
woensdag 15 juli 2020

ZONDAG 27|10

Midden Nederland Hallen omgetoverd in bioscoop sfeer

Een warm welkom in een bioscoop setting met filmfragmenten, popcorn, film kostuums en een boodschap op een unieke en creatieve manier gebracht

BARNEVELD - DoorBrekers organiseert een aantal speciale 'At the Movies' kerkdiensten, waarbij een bioscoop sfeer wordt gecreëerd en bezoekers op een creatieve manier het woord kunnen horen.

 

Inmiddels hebben er al twee diensten plaatsgevonden die veel extra bezoekers hebben getrokken. De komende twee zondagen zullen in het teken staan van James Bond en Star Wars (3 november).

 

Wat kan je verwachten? Een warm welkom in een bioscoop setting met filmfragmenten, popcorn, film kostuums en een boodschap op een unieke en creatieve manier gebracht.

 

DoorBrekers is een hedendaagse kerk met levens vernieuwende input tijdens moderne diensten. Elke zondag ben je van harte welkom om 10:30 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, waar er diensten gehouden worden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship.

 

Onder de naam Little is er elke zondag oppas voor de allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar. Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd is er SuperKids, een speciaal kinderprogramma.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant