Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:51:59 Bgm-03 Br Buiten N800 - Wesselseweg Barneveld 071641 Prio Middel Eenheid | Blusgroep spoed Kootwijkerbroek Brandweer...
donderdag 28 mei 2020

DONDERDAG 31|10

Allereerste Museumnacht voor jongeren van 15 tot 25 jaar

Museum Nairac opent in samenwerking met Jongerenraad Barneveld de deuren

BARNEVELD - Op donderdag 14 november opent Museum Nairac in samenwerking met Jongerenraad Barneveld de deuren (van 19.00- 24.00 uur) de allereerste Museumnacht voor jongeren van 15 tot 25 jaar.

 

Geïnspireerd op de tentoonstelling 'Merel Jansen | Portretten', vol werk van deze jonge Nederlandse kunstenaar, is een speciaal programma samengesteld. Zo zijn er bijvoorbeeld flitsrondleidingen door Merel Jansen langs haar bijzondere portretten. Een professionele fotograaf maakt kunstige en culturele fotoportretten en er kan geposeerd worden voor een professioneel getekende karikatuur.

 

Een sneltekenaar legt de antwoorden vast op de vraag 'Wat betekent cultuur voor jou?' op een tekening van drie meter die na de Museumnacht aan André van de Burgwal zal worden aangeboden. Beeldend kunstenaar Julia Borsboom maakt samen met de jongeren een groot portret. En wij verloten tijdens deze avond Fred, het Grote Gouden Spaarvarken! tijdens deze avond. Lootjes zijn inbegrepen bij de entreeprijs van € 3,00 en alleen geldig met een stempel die die avond op te halen is bij het Kunstpaviljoen van Stichting Kunstcollectief Barneveld op het Torenplein.

 

Wanneer: donderdag 14 november 2019
Tijd: 19.00- 24.00 uur
Toegangsprijs: € 3,00 per persoon incl. een hapje en (alcoholvrij) drankje
Locatie: Museum Nairac

 

De Museumnacht wordt georganiseerd in samenwerking met de Jongerenraad en mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Jongerenraad Barneveld Jongerenraad Barneveld, het Maatschappelijk Cultuurfonds Barneveld en de Vrienden van Museum Nairac.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant