Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:54:55 Camping Jacobushoeve Tolnegenweg 3776PV Stroe 65959 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 02 juni 2020

MAANDAG 25|11

'Spanning rond Sinterklaas' tijdens BoekStart & Babbels

ratis deelname en kinderen welkom

BARNEVELD - De tweede gratis informatieve bijeenkomst BoekStart & Babbels voor ouders van jonge kinderen, gaat over 'Spanning rond Sinterklaas'. Bij veel kinderen loopt de spanning rond het Sinterklaasfeest hoog op waardoor ze ander gedrag tonen dan gebruikelijk. Hoe kun je hen daarin begeleiden zodat de sfeer voor het hele gezin ontspannen en gezellig blijft? Op vrijdagochtend 29 november van 10.00 tot 11.30 uur kun je hierover tips krijgen en ervaringen met andere ouders uitwisselen in de Bibliotheek in Barneveld.

 

Gratis deelname en kinderen welkom
Deelname is gratis, net als de koffie en thee, en aanmelden is niet nodig. Neem gerust je kinderen mee want er is speelgoed genoeg en aan het einde van de bijeenkomst wordt er voorgelezen uit 'Woezel & Pip en de staf van Sinterklaas'.

 

Wat is BoekStart & Babbels?
BoekStart & Babbels past binnen de programmalijn BoekStart. Hiermee helpt de Bibliotheek ouders om het leesplezier bij de allerkleinsten tot 4 jaar te stimuleren zodat zij, als ze wat ouder zijn, zelf vaak boeken gaan lenen met hun gratis bibliotheekabonnement (tot 18 jaar).


Met BoekStart & Babbels biedt de Bibliotheek een aantal vrijdagochtenden per jaar (bijna) moeders, vaders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid om informatie te krijgen over een bepaald opvoedkundig onderwerp. Ook kunnen ouders vragen stellen en ervaringen met elkaar uitwisselen. Aansluitend worden de kinderen door het voorlezen van een verhaal of een knutselactiviteit ook bij het onderwerp betrokken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant