Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:42:46 Bungalowpark Het Zuiderland Lange Zuiderweg 3781PL Voorthuizen 81685 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 08 juli 2020

DONDERDAG 02|01

Bouw dorpshuis Voorthuizen in volle gang

Contouren al duidelijk zichtbaar

VOORTHUIZEN - De bouw van het nieuwe dorpshuis in Voorthuizen is afgelopen najaar van start gegaan. De contouren van het nieuwe dorpshuis met de sporthal zijn inmiddels duidelijk te zien.
De kelder van het dorpshuis en het kelderdek zijn klaar. In de kelder komen dadelijk de kegelbanen en op het kelderdek het verhoogde podium. In december heeft de aannemer de begane vloer van het dorpshuis verder aangelegd.

 

De lucht in

In januari gaan we dan de lucht in met de bouw van de staalconstructies. Ook start dan het boren van de bron voor de warmte- en koudeopslag (WKO)-installatie. De WKO-installatie gaat bodemenergie gebruiken voor het verwarmen en koelen van het dorpshuis en de sporthal.

 

Energieneutraal

Er komt geen gasaansluiting. Samen met zonnepanelen op het dak en 'slimme' verlichting en verwarming zijn het dorpshuis en de sporthal dadelijk energieneutraal. Dat wil zeggen dat de verbruikte energie duurzaam wordt opgewekt.


De opening van het nieuwe dorpshuis en de sporthal staat gepland voor begin november 2020.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines