Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:05:08 Wildzoom 3772SN Barneveld 116678 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 september 2020

DONDERDAG 23|01

Toneelgroep Podium speelt te gekke komedie

“Blind date in ’t Gooi” speelt zich af in een gezellig familiehotel in ’t Gooi

BARNEVELD - Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari brengt Toneelgroep Podium Barneveld “Blind date in ’t Gooi” op de planken. Dit toneelstuk, geschreven door Carl Slotboom, kan het beste omschreven worden als een té gekke komedie, want de ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op.

 

“Blind date in ’t Gooi” speelt zich af in een gezellig familiehotel in ’t Gooi. De ietwat a-sociale Patricia heeft hier afgesproken met haar blind date, met wie ze al weken via de chat contact heeft. Voor het gemak heeft ze haar dochter Sammy ook meegenomen. Haar blind date heeft namelijk beloofd dat hij haar verblijf zou betalen. Dan verschijnen er echter 3 mannen in het hotel. De softe Henk, de knappe agent John en de mysterieuze Italiaan Antonio. De eigenaresse van het hotel, Jet, laat ook overduidelijk merken gecharmeerd te zijn van de 3 heren. Maar wie heeft er nu een date met wie? Als ook de op leeftijd zijnde moeder van Henk spoorloos verdwijnt is de chaos compleet. De regie is in de vertrouwde handen van Thea van de Scheur.

 

De cast bestaat uit Margriet Franken (Jet), Wilma Berg (Alie), Jan van de Kraats (John), Yfke Jensma (Patricia), Sabrina Kas (Sammy), Gijs Berg (Henk), Jantine Mulder (Ingrid) en Niek Jongsma (Antonio).

 

Toneelgroep Podium speelt “Blind date in ’t Gooi” op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari in de Veluwehal in Barneveld. Aanvang van de voorstellingen is 20:00 uur, toegang € 11,-. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.toneelgroep-podium.nl en zijn ook verkrijgbaar aan de kassa bij de zaal.

Auteur: Niek Jongsma
Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant