Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:49:31 Oldenbarnevelderweg 3772GA Barneveld 40618 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 01 april 2020

MAANDAG 09|03

Voorjaarswandeling Landgoed Hell afgelast [update]

Advies: trek waterdichte schoenen aan, want op sommige plaatsen kan het nat en modderig zijn

BARNEVELD/PUTTEN – Op zaterdag 21 maart organiseert IVN Barneveld een voorjaarswandeling over het prachtige landgoed Hell. Wie het leuk vindt om in een landschap te wandelen dat aan vroegere eeuwen doet denken moet zeker meegaan!

 

Landgoed Hell ligt tussen Nijkerk en Putten en is genoemd naar de ruim 400 jaar oude boerderij Groot Hell. We wandelen langs oude boerderijen, glooiende akkers, schaapskooien en houtwallen. Door het landgoed kronkelen verschillende beken.

 

De lente is begonnen en we gaan op zoek naar voorjaarsbloeiers, voorjaarszang van vogels en sporen van das en ree. Met een beetje geluk zien we een ree. Kortom er is veel te genieten in dit prachtige, goed bewaard gebleven, oude cultuurlandschap.

 

Advies: trek waterdichte schoenen aan, want op sommige plaatsen kan het nat en modderig zijn. Ook een verrekijker meenemen is aan te raden. Vertrek: om 9.45 uur vanaf het parkeerterrein bij Bethabara, Van den Berglaan 79 in Voorthuizen. 

   

De gidsen zijn Cor de Bruin en Grietje Stitselaar.

 

De wandeling is voor donateurs, leden en kinderen gratis. Niet-leden betalen € 3,50 per persoon, maar kunnen zich ook ter plekke opgeven als lid of donateur (en zo ook de andere excursies gratis deelnemen). Hiervoor is een formulier bij de gidsen aanwezig. Voor meer informatie:   06 50979189 (Cor) of 06 25475040 (Grietje) en kijk ook op www.ivn.nl/barneveld.  

 

Update

Deze wandeling is afgelast en gaat dus helaas niet door!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines