Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:49:31 Oldenbarnevelderweg 3772GA Barneveld 40618 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 01 april 2020

DONDERDAG 12|03

DoorBrekers gaat door als 'online kerk'

Tot nader bericht zijn er alleen diensten online

BARNEVELD - De komende weken gaat DoorBrekers verder als 'online kerk' met online diensten op zondag om 09.00, 10.30 en 12.30 uur. Dit besluit is genomen in navolging van het besluit van de overheid dat samenkomsten van meer dan 100 personen worden afgelast. 'De kerk is niet een gebouw, maar wij als gelovigen zijn de kerk. De kerk gaat dus gewoon in de huizen verder', aldus voorganger Peter Paauwe. 'We bidden en zijn dankbaar voor een overheid die de gezondheid en veiligheid van haar burgers voorop stelt.'

Vanuit een speciale online productie zal Peter aanstaande zondag verder gaan met de serie 'Krachtige gewoontes', die afgelopen zondag startte over dankbaarheid in alle omstandigheden. Komende zondag zal hij verder ingaan op het omgaan met overweldigende emotionele omstandigheden.

De DoorBrekers diensten zijn te bekijken op facebook.com/doorbrekersyoutube.com/doorbrekers en op doorbrekers.tv. Deze online diensten gelden in ieder geval voor de hele maand maart. Tot nader bericht zijn er alleen diensten online.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines