Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:09:59 (dia) Hulstweg 3774TM Kootwijkerbroek 65984 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

dinsdag 02 juni 2020

DONDERDAG 30|04

Munckhof gaat leerlingenvervoer verzorgen

Vanaf 1 augustus verzorgt Munckhof Taxi BV het leerlingenvervoer voor de gemeenten Barneveld, Nijkerk, Renswoude en Scherpenzeel

BARNEVELD - Leerlingen die komend schooljaar gebruik maken van leerlingenvervoer worden voortaan gehaald en gebracht door taxibedrijf Munckhof. Vanaf 1 augustus verzorgt Munckhof Taxi BV het leerlingenvervoer voor de gemeenten Barneveld, Nijkerk, Renswoude en Scherpenzeel. Dit doet Munckhof in ieder geval tot einde schooljaar 2024-2025.

 

Munckhof verzorgt straks de ritaanname, de planning en uitvoering van het leerlingenvervoer. De 4 gemeenten hebben gekozen om dit alles bij een partij neer te leggen. Het vervoer wordt ook duurzamer: 70% van de ritten gebeurt straks met elektrisch vervoer en vervoer op waterstof.

 

Even wennen aan elkaar
Voor de ouders en kinderen is het even wennen. Een nieuw busje en een andere chauffeur en afscheid nemen van de huidige vervoerder Noot. Alles wordt in het werk gesteld om deze overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarover zijn afspraken gemaakt. Er volgt een kennismaking met de ouders, leerlingen en de chauffeurs. De gemeente neemt hierover zelf contact op met de ouders.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant