Laatste alarmering:
donderdag 03 december 2020

VRIJDAG 29|05

Welke sportvereniging kunnen wij sponsoren tegen onderstaande tegen prestatie?

Verdien een fraai bedrag om jeugdtrainers van te betalen, accomodaties op te knappen of bijvoorbeeld materiaal aan te schaffen

BARNEVELD - Joh. van de Kamp B.V. heeft jarenlang Barneveld Magazine verspreid in de hele gemeente én in Lunteren maar moet daar helaas mee stoppen. Wij kunnen in zee gaan met een andere commerciële verspreider maar hebben zelf het idee dat er ook andere alternatieven zijn waarbij we het budget ter beschikking stellen aan de gemeenschap. En het Barneveld Magazine nog meer een maatschappelijke functie krijgt.

 

De gemeente Barneveld zet een streep door de huis-aan-huis inzameling van oud papier door vrijwilligers van verenigingen. Vanaf 1 januari volgend jaar zamelt de gemeente oud papier zelf in. Voor de betrokken verenigingen betekent dat een verlies aan inkomsten van mogelijk enkele duizenden euro's per jaar.

 

Ons idee is om een sportvereniging (of meerdere) de verspreiding te laten doen. Ons budget is € 2.500,- per editie, dus € 10.000 per jaar. Een fraai bedrag om jeugdtrainers van te betalen, accomodaties op te knappen of bijvoorbeeld materiaal aan te schaffen.

 

Als u interesse heeft om hier op in te gaan dan verzoeken wij u om contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Wij verzoeken u wel om vooraf te kunnen aangeven hoe u de zaak wil organiseren want ons doel is wel om een goede verspreiding te bereiken.

 

Het betreft 26.000 magazines die huis aan huis moeten worden verspreid in de gehele gemeente Barneveld én in Lunteren, inclusief eventuele woonzorgcentra e.d. en bedrijventerreinen. Alleen de brievenbussen met een NEE/NEE-sticker mogen niet.


De magazines worden tijdig op een door u aan te geven locatie afgeleverd. Het lijkt veel, maar voor een club met 260 mensen die de verspreiding op zich nemen zijn het 100 per actieve deelnemer, en bij 130 actievelingen 200 exemplaren. De editie waarmee we deze actie willen starten is de juni-editie die rond 23 juni verspreid zou moeten worden.

 

Wij verheugen ons er op om dit op een leuke manier gezamenlijk vorm te gaan geven.

 

Reageer daarom zo snel mogelijk via telefoon of email:

 

Stefan Veldman

[email protected]

06 – 3077 6970

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines