Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:31:14 De Driest 3773BG Barneveld 115344 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

zondag 20 september 2020

WOENSDAG 20|05

Online vragenlijst over biodiversiteit

Denk mee over groen, bomen en natuur in uw omgeving

De komende jaren bouwen we in onze gemeente veel woningen bij, de woningvraag is hoog. Dit vraagt om ruimte in onze groene omgeving. We bouwen al duurzaam en passen bomen, struiken, kruiden en grasland zoveel mogelijk in een nieuwe wijk in. Toch betekent het ook dat natuur ergens moet wijken voor woningen en bijkomende voorzieningen. Een natuur die al onder druk staat: veel insectensoorten, inheemse plantsoorten en diersoorten nemen af of verdwijnen zelfs. Soorten die nodig zijn voor een gezonde natuur. Of voor het bevruchten van onze fruitbomen en andere gewassen.

 

Maar aanleggen van meer groen is niet voldoende om de natuur weer in balans te krijgen en te houden. Daarvoor zijn afspraken nodig om met elkaar de biodiversiteit te kunnen vergroten. Denk aan het groenonderhoud wat anders moet voor meer bloeiende kruiden en variatie. Maar ook een goede inrichting van de buitenruimte en van uw tuin helpt hierin mee. Als gemeente werken we al aan het vergroten van de biodiversiteit. We willen weten hoe we dit de komende jaren verder kunnen brengen. En vooral hoe u denkt over deze ontwikkelingen. Welke tips heeft u voor ons? Dat horen we graag!

 

Vul de online vragenlijst in, het kost u slechts enkele minuten!

 

U kunt de vragenlijst tot 15 juni invullen.

Reacties
Sanne zegt: spacer
Dit panel gaat over Barneveld. Ik zou verwachten over Harderwijk. Jammer, want ook voor Harderwijk is dit een zinvolle enquete!
29-05-20 10:39
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant