Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:31:14 De Driest 3773BG Barneveld 115344 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

zondag 20 september 2020

VRIJDAG 22|05

Vernielingen, agressie, wildplassen en dumpen van afval in recreatiegebied Zeumeren

Zeumeren weer alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers

BARNEVELD - De parkeerterreinen bij recreatiegebied Zeumeren zijn per direct weer gesloten. Tijdens Hemelvaartsdag ontstond er enorme drukte op het terrein. Een deel van de bezoekers hield zich niet aan de coronarichtlijnen en vertoonde wangedrag (vernielingen, agressie, wildplassen, dumpen van afval).


Gemeente Barneveld en beheerder Leisurelands hebben daarom besloten de slagbomen te sluiten. Daardoor is het niet meer mogelijk met de auto naar recreatiegebied Zeumeren te komen. Deze maatregel blijft in ieder geval tot na de Pinksteren van kracht. Afhankelijk van het gedrag van bezoekers kunnen aanvullende maatregelen genomen worden.

Foto's
1/1
Reacties
Nab zegt: spacer
Ik zelf man 62 jaar en vrouw 60 jaar, zijn de bewuste dag ook op zeumeren geweest op het gedeelte waar doorgaans alleen gezinnen liggen met kinderen en ouderen met kleinkinderen. Hier was er voldoende afstand tussen de mensen en geen probleem maar wat verwachten de gemeente Barneveld en leisurelands nu voor wat betreft het wildplassen? Jullie gooien een groot recreatie gebied open maar niet de buiten toiletten beetje vreemd om dan te klagen over wildplassen en overigens geld wildplassen alleen binnen de bebouwde kom. De grootste problemen qua vernieling e.d. zullen zich wel hebben voorgedaan op het jeugd gedeelte. Zorg nu gewoon voor BOA’s op dat gedeelte voor controle en handhaving dan kan iedereen genieten want de problemen Met hang jongeren waren al lang bekend.
22-05-20 19:10
Score: 42
henk zegt: spacer
Ook wij waren de bewuste dag op zeumeren.
Jammer dat we geen enkele boa hebben gezien,die kan optreden daar waar mensen zich niet aan de regels
houden . De problemen waren duidelijk waar te nemen,maar ja als er geen controle is vragen ze bij leisureland en de gemeente Barneveld zelf om problemen.
Met als gevolg dat mensen zoals wij, die een jaar abonnement hebben aangeschaft voor een dichte
slagboom komen te staan.
Ik vraag me af of ze de jongelui die op de fiets komen,en de overlast ten koste van de welwillende recreanten veroorzaken ,bij de slagbomen opwachten en ook terugsturen.
22-05-20 20:36
Score: 20
LIDA zegt: spacer
Door autos te weren worden gezinnen met kleine kinderen en ouderen geweerd om naar zeumeren te komen

Deze mensen hebben vaak een abonnement gekocht,en komen er voor rust en vermaak,en zeker niet om overlast te bezorgen.
Echter door deze groep te weren worden juist de verkeerde gestraft.
Het wordt tijd dat er eindelijk eens toezicht komt,en dat er gehandhaafd wordt want dit ontbreekt maximaal.
22-05-20 23:02
Score: 6
Drikus dekker zegt: spacer
Maar liefe mensen wat jullie willen kan niet !!!! Lees iets verder op deze site de B.O.A.S zijn druk een Boer in Stroe te beboeten om dat hij volgens hun zijn land niet mocht beregenen.wat hij wettelijk toegestaan uit eigen water bron deed !!!sorry maar B.O.A.S Van Barneveld diep maar dan ook diep huilen met de PET AF .schasm je ....
24-05-20 21:51
Score: -2
Ada van Ginkel zegt: spacer
Heb een vraag over toezicht op zeumeren .k' heb vorig jaar aangegeven om toezicht te willen houden op zeumeren . Zou hier graag meer over horen . Heb toezicht gehouden op station .aantal jaren .nu zie en hoor ik dat het echt nodig is op zeumeren .dus laat het me weten .groet a.v.g.
25-05-20 13:54
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant