Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:42:46 Bungalowpark Het Zuiderland Lange Zuiderweg 3781PL Voorthuizen 81685 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 08 juli 2020

DONDERDAG 28|05

Raads- en commissievergaderingen weer in de raadzaal

Op 1 juni is er sprake van nieuwe versoepeling

BARNEVELD - Vanaf 2 juni vinden onze raads- en commissievergaderingen weer plaats in de raadzaal in het gemeentehuis. Sinds de start van de coronamaatregelen in maart hebben wij alleen digitaal vergaderd. Formeel bleef fysiek vergaderen voor belangrijke besluitvormingsprocessen mogelijk, maar net als veel andere gemeenten besloten wij om alleen digitaal te vergaderen. De genomen maatregelen hebben effect op de verspreiding van het coronavirus.

 

Op 1 juni is er sprake van nieuwe versoepeling. Dit maakt dat we ervoor kiezen om vanaf 2 juni weer te starten met raads- en commissievergaderingen in de raadzaal. Wel onder de geldende voorzorgsmaatregelen zoals minimaal 1,5 meter afstand en tussentijds ontsmetten. Ook vergaderen we met een zo beperkt mogelijk aantal personen: in commissievergaderingen 1 woordvoerder per fractie per agendapunt en in raadsvergaderingen het 'quorum' (minimum aantal dat vereist is om een vergadering te houden), namelijk 16 leden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines