Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:51:07 Bgm-05 Oms Brandmelding O8009 Accomodatiecentrum Dopheetsdel Harskamperweg... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Harskamp Brandweer Ede...
woensdag 05 augustus 2020

WOENSDAG 08|07

Een nieuwe fiets dankzij het Barneveld Magazine en Vonk Tweewielers

Samen met Vonk Tweewielers gaven we een mooie Batavus Pack’d fiets ter waarde van 529 euro weg

BARNEVELD - Hij is inmiddels niet meer weg te denken uit het magazine. De winactie waarbij wij samen met een lokale ondernemer een gave prijs weg geven. Ook in de vorige editie was het weer raak.

 

Samen met Vonk Tweewielers gaven we een mooie Batavus Pack’d fiets ter waarde van 529 euro weg. Het enige wat je daar voor hoefde te doen was je een aan te melden. Door een e-mail te sturen deed je al mee met de loterij. Gemakkelijk toch! 

 

Onder de vele inzendingen, kwam de familie Koutstaal door middel van loting uiteindelijk als winnaar uit de bus. Het mooie van de actie was dat je kon kiezen of je de Batuvus Pack’d in heren of dames uitvoering wilde. Zo valt er wat te kiezen en win je een prijs die bij je past. 

 

Ook in deze editie zijn er weer verschillende win-acties dus blader vooral eens heen en weer en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar van een mooie prijs. 

 

De fiets is aangeboden door: 

 

Vonk Tweewielers

Langstraat 97, Barneveld

Tel. 0342 – 412 066

[email protected]

www.vonktweewielers.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant