Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:51:07 Bgm-05 Oms Brandmelding O8009 Accomodatiecentrum Dopheetsdel Harskamperweg... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Harskamp Brandweer Ede...
woensdag 05 augustus 2020

DONDERDAG 09|07

Muziektent Barneveld, een mooi klein podium in de buitenlucht

Mogelijkheden rondom de historische muziektent, ook met corona maatregelen

BARNEVELD - Vorig jaar is de historische muziektent aan de Van Hogendorplaan gerenoveerd en weer officieel geopend. De muziektent staat op een prachtige plek in Barneveld en biedt een mooi buitenpodium voor cultuurparticipatie.

 

De muziektent is geschikt voor een kleine feestelijke bijeenkomst met familie of collega's of een kinderfeestje. Het biedt ook ruimte voor sportieve en culturele groepslessen of om te repeteren in de buitenlucht. Binnen de coronaregels die gelden, is veel mogelijk. Het bestuur van Stichting Muziektent Barneveld denkt graag met u mee!


Basisregels
Voor het gebruik van de muziektent gelden wel de basisregels van het RIVM om het coronavirus onder controle te houden: Houd 1,5 meter afstand tot elkaar en blijf thuis bij klachten. Ook (mee-)zingen of schreeuwen in een groep is niet toegestaan. Voor het optreden en repeteren van zangkoren en voor bijvoorbeeld toneelspelen, dansen, musiceren en acteren zijn aanvullende richtlijnen opgesteld. Kijk voor veelgestelde vragen over corona en cultuur op rijksoverheid.nl/onderwerpen/kunst-en-cultuur

 

Gebruik is gratis
Alle inwoners en verenigingen van de gemeente Barneveld kunnen gratis gebruikmaken van de muziektent. Stroom, verlichting, acht vaste parkbanken en een kabel met feestverlichting is aanwezig. Voor meer informatie en reserveringen zie www.muziektentbarneveld.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant