Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:24:32 Verkeersstremming A1 Li,3 Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
vrijdag 23 oktober 2020

ZONDAG 23|08

Eerste pop-up boekenmarkt in Barneveld drukbezocht

De bezoekers gaven aan dat een herhaling van de markt op prijs zou worden gesteld

BARNEVELD - Barneveld liep vrijdag en zaterdag uit voor de eerste pop-up boekenmarkt. "Er waren zo'n 1000 bezoekers en dat overtreft mijn verwachtingen", zegt organisator Huibert van Verseveld.

 

In de voormalige Twinklewinkel aan de Langstraat 103 konden mensen terecht voor een zeer breed scala van gelezen boeken. "Veel mensen kwamen af op mijn privéverzameling boeken over de Tweede Wereldoorlog, maar er was ook veel interesse in kinderboeken, thrillers en theologie." Van Verseveld kreeg veel positieve reacties van mensen. "Dit is geweldig. Zo veel boeken!", zei een bezoeker. Een andere zei: "Dit is echt wat Barneveld nodig had, we zijn echte lezers. Normaal zie je dit alleen in grote steden. Het is fijn dat jullie dit hier organiseren."

 

Huibert van Verseveld: "De bezoekers gaven aan dat een herhaling van de markt op prijs zou worden gesteld." Daarom heeft Huibert samen met verhuurder Bert Nagelvoort besloten om het evenement nog één keer te houden. Dat gebeurt op vrijdag 28 (09.00-18.00 uur) en zaterdag 29 augustus (10.00-16.00 uur).

 

Op de eerste pop-up boekenmarkt zijn honderden boeken verkocht, maar nog niet alle boeken lagen op de schappen. Op de volgende markt is er een groot nieuw aanbod van boeken.

 

Meer informatie? Mail Huibert van Verseveld via [email protected]

Auteur: Huibert van Verseveld
Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines