Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:31:08 Kamphuisstraat 3781CA Voorthuizen 147244 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zaterdag 28 november 2020

VRIJDAG 30|10

Kans op elektrische auto delen voor inwoners van Barneveld

De groep moet bestaan uit minimaal 10 bewoners van verschillende huishoudens

BARNEVELD - Bewoners van straten, buurten of wijken maken kans om een elektrische auto te delen. Dit is onderdeel van de campagne 'Auto van de straat'. Meld u voor 1 december aan. De groep moet bestaan uit minimaal 10 bewoners van verschillende huishoudens. Een elektrische auto delen kost 2,50 euro per uur. Er komt een laadpaal in de straat.

 

Ervaring opdoen
Het is een mooie kans om kennis te maken met het rijden in een elektrische auto. En met het delen van een auto met de straat. Zeker voor bewoners die de auto minder vaak gebruiken is een elektrische deelauto interessant. Elektrische auto's zijn schoner en verminderen het grondstoffenverbruik. Minder auto's op de straat maakt de straat bovendien veel aantrekkelijker. Er komt ruimte vrij om bijvoorbeeld te spelen, voor een ontmoetingsplek. Of misschien voor een gezamenlijke moestuin met buren.

 

Campagne 'Auto van de straat'
De campagne is van de provincie Gelderland en Natuur en Milieu. Het is bedoeld om meer mensen te bewegen naar het rijden en delen van een elektrische auto. De campagne liep al even, maar stopte door coronamaatregelen. Extra hygiënemaatregelen voor de deelauto zijn genomen. De campagne start nu weer.

 

Aanmelden elektrische auto delen
Meld u aan op de website van de campagne 'Auto van de straat'. Uit de aanmeldingen worden drie straten gekozen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines