Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:16:49 (dia) Pastoor Gowthorpestraat 3772CB Barneveld 60334 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

vrijdag 07 mei 2021

WOENSDAG 18|11

Nieuwe bibliotheek Voorthuizen opent deuren

Een hele feestelijke opening zit er helaas niet in door Covid-19

VOORTHUIZEN - Donderdag 19 november mag de nieuwe Bibliotheek in Voorthuizen eindelijk haar deuren openen voor publiek in Ontmoetingscentrum De Eng aan de Rochetstraat 2. Vanaf 14.00 uur is publiek welkom om boeken te lenen of zich in te schrijven als lid. Door het gebruik van winkelmandjes wordt het aantal bezoekers gedoseerd om het bezoek voor iedereen veilig te houden. De openingstijden van de nieuwe vestiging zijn van dinsdag tot en met donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur.

 

Feestacties
Een hele feestelijke opening zit er helaas niet in door Covid-19. Om de opening van de Bibliotheek in Voorthuizen toch enigszins te vieren krijgen jeugdleden een mooi presentje als ze komen lenen. En volwassenen ontvangen een tegoedbon voor een lekkere traktatie wanneer er in De Eng weer koffie met lekkers geserveerd mag worden. Met de middenstand in Voorthuizen is voor deze opening al een eerste samenwerking gestart. Bij de Albert Heijn en de Bruna in Voorthuizen worden de komende tijd kortingsbonnen voor jaarabonnementen voor volwassenen uitgedeeld (op=op). Kinderen tot en met 17 jaar kunnen gratis lid worden van de Bieb.

 

Boeken reserveren
Voor volwassenen, kinderen tot 6 jaar en voor kinderen van 12 tot 18 jaar is er een mooie collectie aanwezig. Leden hebben ook gratis de beschikking over de collectie van Kootwijkerbroek, Barneveld of zelfs Gelderland. Binnen enkele dagen na reservering van de gewenste boeken kunnen deze worden opgehaald in de vestiging in Voorthuizen. Ook zijn er tijdschriften en informatieve boeken te leen in de Bieb.

 

In de nabije toekomst zullen door de Bibliotheek ook af en toe activiteiten voor jong en oud in De Eng georganiseerd worden in samenwerking met andere lokale partners.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines