Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:52:49 Bgm-02 Co-melder (meting) Valkseweg Barneveld 071741 Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld)...
zaterdag 08 mei 2021

WOENSDAG 18|11

Lezing van schrijfster Anne van den Dool in de Bibliotheek in Barneveld

Koffie en thee wordt coronaproof ingeschonken!

BARNEVELD - Vanaf donderdag 19 november gelden weer de richtlijnen die op 13 oktober van kracht zijn geworden. Leden kunnen weer zelf boeken uitzoeken en lenen in de drie  Bibliotheekvestigingen en de normale openingstijden van onze vestigingen zijn weer van kracht. Activiteiten tot maximaal 30 personen gaan weer van start en ook ben je weer welkom om in de ontmoetingsruimte te werken of te leren. Dit alles is uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand - en alle andere voorzorgsmaatregelen.


Maatregelen voor veilig bezoek
Om een bezoek aan de Bibliotheek veilig te houden, vragen we de medewerking aan onze bezoekers. In de Bibliotheek gelden vanzelfsprekend de algemene Corona-maatregelen zoals: blijf thuis met verkoudheidsklachten en verhoging vanaf 38 graden, houd afstand, hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog. En we vragen bezoekers zoveel mogelijk alleen te komen of met maximaal 1 kind om het bezoek zo kort mogelijk te houden! We werken met mandjes, looproutes en vragen bezoekers bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. Mondmaskers is een dringend advies, maar nog niet verplicht. Onze medewerkers en gastvrouwen/heren dragen handschoenen en mondmaskers en opvallende hesjes.

 

Lezing Anne van den Dool over nieuwe roman
Aankomende zaterdag 21 november is er om 15.00 uur een lezing van schrijfster Anne van den Dool in de Bibliotheek in Barneveld. Anne vertelt tijdens haar lezing over haar nieuwe roman Vluchthaven, dit gaat over haar Puttense grootouders, de zoektocht naar het geluk van haar stiefopa en hoe familieleed meerdere generaties kan doorwerken. Met de Nederlands-Indische thematiek sluit het aan bij de huidige discussies over ‘helden’ uit ons verleden en de 75 jaar vrijheid. Vluchthaven toont de fragiele kunst van het achterblijven, en laat zien hoe ver de schaduw van de geschiedenis kan reiken. Een ticket (€ 3,50 p.p.) reserveren is verplicht en kan via www.bibliotheekbarneveld.nl. Koffie en thee wordt coronaproof ingeschonken!

 

Voor vragen over de openstelling, openingstijden of de lezing van Anne van den Dool bel kun je van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur bellen via telefoonnummer (0342) 403 483.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines