Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:46:40 Leeuwerikstraat 3772AM Barneveld 11535 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 26 januari 2021

MAANDAG 14|12

Stuur een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken

Lokale kunstenaars en onze dorpsdichter hebben meegewerkt aan deze wenskaartenactie

BARNEVELD - Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, vrije tijd en contact met familie en vrienden. Toch moeten we volhouden, want het einde is nog niet in zicht. Daar hebben we elkaar hard bij nodig. Laten we daarom de tijd nemen om aandacht voor elkaar te hebben. Er zijn genoeg mensen die steun kunnen gebruiken. Stuur bijvoorbeeld een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken.

 

Wenskaartenactie
Lokale kunstenaars en onze dorpsdichter hebben meegewerkt aan deze wenskaartenactie. Geen wenskaarten gekregen? U kunt ze gratis afhalen bij alle supermarkten, dorpshuizen en in het Open Atelier op de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld.

 

Pop-up expositie
In het Open Atelier houdt Stichting Kunstcollectief Barneveld een 'Aandacht voor elkaar' pop-up expositie. U ziet daar de kunstwerken van de wenskaartenactie. De exposities is van 11 december tot en met 30 januari. Op vrijdagen van 11.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Videoboodschap gemeentebestuur
De gemeente roept inwoners en organisaties op om aan te haken bij de landelijke campagne. Met een praatje, een mailtje, een kaartje of door een boodschap te doen. Het college vertelt in een videoboodschap waarom het belangrijk is om goed voor elkaar te zorgen.

 

Persoonlijke verhalen
De Burgemeester en wethouders spreken verschillende inwoners, professionals en ondernemers in de gemeente Barneveld over de impact van corona. Zij horen graag de persoonlijke verhalen en ervaringen van de verschillende doelgroepen.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines