Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:21:26 (intrekken Alarm Brw) Oms Gev. Stof O0789 Agro Merchants Warehousing... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)
donderdag 22 april 2021

WOENSDAG 10|03

Hoe reilt en zeilt het verenigingsleven in Barneveld?

Doe mee aan een onderzoek

GEMEENTE BARNEVELD - Hoe gaat het met kunst- en cultuurverenigingen in Nederland? Zoals muziek- dans en toneelverenigingen, koren en fotoclubs? Het Landelijk Kennisinstituut.

 

Cultuureducatie en Amateurkunst en gemeente Barneveld starten een onderzoek. Ze willen hiermee ontwikkelingen en behoeften in kaart brengen. Het onderzoek heet VerenigingsMonitor.

 

In kaart brengen ontwikkelingen en behoeften

Met meer kennis kunnen overheden en ondersteunende organisaties hun beleid beter afstemmen op ontwikkelingen en behoeften. Om zo de verenigingen en stichtingen te versterken. Uit het onderzoek moet ook duidelijk worden welke impact de coronapandemie heeft op het verenigingsleven. Deze kennis delen wij met partijen die de sector (kunnen) steunen. Bijvoorbeeld het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

 

Meedoen aan de VerenigingsMonitor

U kunt meedoen als:

  • u bestuurder bent van een vereniging of stichting;
  • de vereniging of stichting een bestuur heeft dat bestaat uit vrijwilligers;
  • de vereniging of stichting mensen laat samenkomen die in hun vrije tijd kunstzinnig, creatief of muzikaal actief zijn. Het gaat hierbij om het ‘zelf maken’ van kunst. Dus musiceren, toneel spelen, schilderen, foto’s maken, schrijven, etc.

 

Vul voor maandag 15 maart een vragenlijst in. Dat kost 15-20 minuten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines