Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:21:26 (intrekken Alarm Brw) Oms Gev. Stof O0789 Agro Merchants Warehousing... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)
donderdag 22 april 2021

DONDERDAG 11|03

Bibliotheek Barneveld organiseert een Webinar ‘Appvoeding’

Jonge kinderen weten de weg in de ‘digitale wereld’ razendsnel te vinden

BARNEVELD - In het kader van de Media Ukkie Dagen organiseert de Bibliotheek een Webinar ‘Appvoeding’ op dinsdag 30 maart van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens het gratis Webinar neemt mediacoach Evelyn Verburgh ouders en verzorgers mee in de wereld van digitale opvoeding. Met mooie voorbeelden en praktische tips van onder andere producer Ron Feuler van de Zappelin app, Meester Sander en schrijfster Nanda Roep.

 

Mediagebruik van onze kinderen
Jonge kinderen weten de weg in de ‘digitale wereld’ razendsnel te vinden. Ze swipen op de tablet of smartphone zo naar hun favoriete filmpje of app. Wist je dat een kind door het samen kijken van een filmpje of het samen spelen van een online spelletje ook echt iets opsteekt? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is. Het mediagebruik van een kind is onderdeel van de opvoeding. Door samen met je kind de apps te ontdekken ontdekt je kind de kansen en vaardigheden en blijven de risico’s beperkt.

 

Media Ukkie Dagen
Tijdens de Media Ukkie Dagen van 26 maart tot en met 2 april 2021 wordt er aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van onze BoekStart groep, kinderen van 0 tot 6 jaar. Ouders en verzorgers van jonge kinderen krijgen tijdens de campagne tips om aan de slag te gaan met mediagebruik binnen het gezin. Kijk voor meer informatie over dit Webinar en aanmelden op www.bibliotheekbarneveld.nl.

 

Voor vragen over de online Webinar Appvoeding kun je van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur bellen via telefoonnummer (0342) 403 483.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines