Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:52:49 Bgm-02 Co-melder (meting) Valkseweg Barneveld 071741 Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld)...
zaterdag 08 mei 2021

MAANDAG 12|04

Bieb Barneveld leest online voor uit prentenboek

Pak een laptop of tablet, zoek een lekker plekje op en luister samen met je kind(eren) ontspannen naar een leuk verhaal dat voorgelezen wordt

BARNEVELD - Vrijdag 16 april om 11.00 uur leest BoekStartmedewerker Jantine de Jong van de Bibliotheek Barneveld online voor uit het prentenboek ''We hebben er een geitje bij''. Het verhaal is leuk voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Aanmelden voor gratis deelname kan via www.bibliotheekbarneveld.nl.


Nu ouders/verzorgers niet samen met de kind(eren) naar de voorleeshalfuurtjes in de Bibliotheek kunnen komen, komen wij graag digitaal bij de kinderen thuis met BoekStart & Online voorlezen! Pak een laptop of tablet, zoek een lekker plekje op en luister samen met je kind(eren) ontspannen naar een leuk verhaal dat voorgelezen wordt. Voor ouders/verzorgers is er ook gelegenheid om na het voorlezen vragen te stellen. Jantine zal daarnaast ook nog wat leuke (boeken)tips geven. Als BoekStart & Online voorlezen een succes is, worden deze sessies herhaald met iedere keer een ander thema en prentenboek.


BoekStart onderdeel van landelijk voorleesstimulans
BoekStart is bij de meeste jonge ouders wel bekend door de brief die de Gemeente Barneveld, in samenwerking met de Bibliotheek, naar jonge ouders stuurt met de aanbieding van het gratis BoekStartkoffertje met boekjes, voorleestips en het gratis Bibliotheeklidmaatschap voor kinderen tot 18 jaar. Het BoekStart-programma is ontwikkeld door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek en is onderdeel van het programma Kunst van Lezen dat (voor)lezen stimuleert. Dit wordt gefinancierd door het ministerie van OCW. Alle bibliotheken doen mee aan dit programma.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines