Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:49:56 P Bgm-03 Br Woning (zolder) Vellerselaan Barneveld 071081 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
zondag 20 juni 2021

WOENSDAG 12|05

Online workshop borduren bij de Bibliotheek Barneveld

Deze online workshop is een gegarandeerd succes voor als je nog een nieuwe hobby zoekt

BARNEVELD - Donderdag 20 mei om 19.30 uur kun je bij de Bibliotheek Barneveld een online workshop borduren volgen. Loes van Houtje Touwtje leert je stap voor stap hoe je een boorduurwerkje maakt in een houten borduurring.

 

Deze online workshop is een gegarandeerd succes voor als je nog een nieuwe hobby zoekt en is aan te raden voor iedereen boven de 16 jaar!

Je leert 8 verschillende steken waarmee je uiteindelijk je favoriete ontwerp zelf kunt maken. Tijdens de workshop krijg je tips en kun je vragen stellen. Na de online workshop kun je als je lid bent van de Bibliotheek, ook verschillende boeken over borduren reserveren als extra inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan.

Aanmelden via de website
De online workshop borduren duurt ongeveer 2 uur en kost €22,50 euro per persoon. Dit is inclusief online workshop, boorduurring van 17 centimeter, stof, boorduurgaren en wat lekkers.

 

Om mee te doen aan deze online workshop hoef je geen lid te zijn van de Bibliotheek. Aanmelden kan via www.bibliotheekbarneveld.nl. Nadat je jezelf hebt aangemeld hebt, neemt de Bibliotheek contact met je om de tas met benodigdheden op te halen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines