Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:49:56 P Bgm-03 Br Woning (zolder) Vellerselaan Barneveld 071081 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
zondag 20 juni 2021

DONDERDAG 20|05

Bibliotheekvestigingen in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen mogen weer open!

Iedereen is welkom om de vernieuwde inrichting in Barneveld te komen bewonderen

GEMEENTE BARNEVELD - De Bibliotheekvestigingen in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen mogen eindelijk open. Vanaf 20 mei zijn bezoekers en leden weer welkom om boeken te lenen, te werken of te studeren. Voor de drie vestigingen worden weer de normale openingstijden gehanteerd.


Voor de bibliotheekmedewerkers in Barneveld extra spannend want donderdag kunnen de inwoners van de gemeente eindelijk de metamorfose van het pand aan de Nieuwstraat bewonderen die in de afgelopen maanden plaatsvond. Naast een gezelligere en speelsere boekenafdeling voor jong en oud met lees- en speelplekken, zijn er nu ook meer studie- en werkplekken en gezellige zithoekjes om studiegenoten of vrienden te ontmoeten.


AfhaalBieb stopt
De alternatieve dienstverlening in de vorm van de AfhaalBieb tijdens de tijdelijke sluiting van de drie vestigingen, stopt per direct. In de afgelopen maanden zijn er duizenden boeken uitgeleend en weer ingeleverd. Maar de medewerkers zijn blij dat er nu weer 'leven' in het pand komt. En leden in Barneveld zijn inmiddels heel nieuwsgierig naar de veranderingen in het pand en snakken naar het zelf snuffelen tussen de boeken. In de twee andere vestigingen zijn leden ook blij dat ze hun gereserveerde boeken weer in hun 'eigen' vestiging kunnen ophalen en zelf boeken kunnen zoeken.

 

Actie bij afsluiten jaarabonnement
De heropening van het pand in Barneveld zal minder feestelijk verlopen als van tevoren bedacht is, maar de bezoekers worden de komende weken persoonlijk welkom geheten, krijgen uitleg en hulp wanneer dit nodig is. Tevens is er een mooie heropeningsactie voor iedereen die het afgelopen jaar de behoefte heeft gevoeld meer te willen lezen. Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijgt men 3 maanden extra en ieder 10e nieuw lid maakt kans op een gratis abonnement. De actie loop tot 1 september 2021. De actiekaarten zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek en bij Bruna Barneveld. Maar ook zonder actiekaart kan men lid worden.


Iedereen is welkom om de vernieuwde inrichting te komen bewonderen, al wordt er door de maatregelen wel gewerkt met een maximum aantal bezoekers dat tegelijk in het pand aanwezig mag zijn.

 

Voor vragen is de Bibliotheek bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur via telefoonnummer (0342) 403 483. E-mailen kan ook: [email protected]

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines