Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:49:56 P Bgm-03 Br Woning (zolder) Vellerselaan Barneveld 071081 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
zondag 20 juni 2021

WOENSDAG 09|06

Deelnemers Klein Essen laten jong en oud genieten [video]

Ontroerende beelden!

GARDEREN / HARSKAMP - Deelnemers van Zorgboerderij Klein Essen in Kootwijkerbroek gingen met hun dieren naar de Christelijke kinderopvang "Bij de Handjes" in Harskamp en de mensen in de Dr. Kruimelstate in Garderen. De dieren vinden het prachtig. Ontroerende beelden! Iedereen genoot van deze dagen.

 

Klein Essen

Op Klein Essen is plaats voor een grote diversiteit aan mensen die om wat voor reden dan ook buiten de maatschappij vallen. Op Klein Essen is bewust gekozen voor een diversiteit aan deelnemers. Hierdoor leren de deelnemers dat iedereen bijzonderheden, kwaliteiten en mogelijkheden heeft. Ook in de maatschappij zullen zij verschillende mensen tegen komen waarmee samengewerkt moet worden. Deelnemers worden zo begeleidt dat deze samenwerking op een positieve manier wordt bewerkstelligd. Er wordt zoveel vrijheid en verantwoordelijkheid toegekend als zij aan kunnen en er wordt een niet-therapeutische sfeer nagestreefd.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines