Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:42:38 Voetbalvereniging Barneveld Thorbeckelaan 3771ED Barneveld 82727 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

dinsdag 19 november 2019
1/1
TOP NIEUWS

DONDERDAG 14|11

VOORTHUIZEN - De rondweg N303 Voorthuizen is bijna klaar. Iedereen is welkom om de feestelijke afronding mee te vieren van de laatste werkzaamheden. Het feest vindt plaats op vrijdagmiddag 22 november van 13.30 uur tot 16.00 uur bij het viaduct Schaapsdrift (Wilbrinkbos). Op de weg vinden de festiviteiten plaats waar straks de auto's rijden. Vanaf 4 december is de hele rondweg open voor gebruik.

 

De nieuwe rondweg leidt het doorgaande verkeer om het dorp van Voorthuizen heen. Namelijk vanaf de A1 in de richting Putten en Apeldoorn. Dat betekent dat het een stuk rustiger wordt in het ...

1/1

DINSDAG 12|11

BARNEVELD - Goede fietsverlichting is erg belangrijk. Voor de veiligheid van jezelf én andere weggebruikers.

 

Het 'Ik val op!' promotieteam staat morgen van 17:00 uur tot 20:00 bij Station Barneveld Centrum. Het promotieteam gaat een kort positief gesprek aan met jongeren. Vaste verlichting is de norm. Maar als die even niet werkt, krijgen ze van het team gratis fietsverlichting om toch veilig thuis te kunnen komen.

MAANDAG 11|11

BARNEVELD - Vanwege werkzaamheden aan de Lunterseweg in Barneveld is maandag een flinke verkeerschaos ontstaan in de avond spits. De hele dag al is het erg druk maar in de spits liep de vertraging flink op.

 

De Lunterseweg liep zowel vanuit de richting van de Karwei als vanaf de Scherpenzeelseweg compleet vast. Ook de Rooseveltstraat en de van Dompselaerstraat liepen vast.

1/1

VRIJDAG 08|11

BARNEVELD - Nog even en het laatste nummer van het Barneveld Magazine valt weer in de bus! Alweer een jaar voorbij waarin we weer vele leuke en interessant reportages voorbij hebben zien komen.

Ook in de komende editie komen er weer leuke artikelen voorbij en is het ook weer tijd voor een mooie make-over!

 

Daarvoor zoeken we nog wel een kandidaat!

 

De make-over staat gepland op donderdag 21 november aanstaande en wordt weer mede mogelijk gemaakt door Huidinstituut Van Brakel, Salon Uniek, Basic Life en Baas Opticiens. Deze Barneveldse ondernemers zullen je er weer stralend ...

DONDERDAG 07|11

VOORTHUIZEN - Deze week is het allereerste boek‘Voorthuizen vertelt’ van tekstschrijver Linda van Maanen (48) uit Voorthuizen uitgekomen. Het eerste exemplaar is aan burgemeester Asje van Dijk uitgereikt.

 

In dit fullcolour boek van 73 pagina’s dik delen 17 ‘gewone’ Voorthuizenaren hun eigen verhaal. Over hun jeugd. Over keuzes. Over kwetsbaarheid. Over nú en over toekomstbeelden. Dit boek is daarmee ook een unieke weergave van het leven, ambities en gedachten van mensen uit deze tijd.

 

Leesbare verhalen van bekende en onbekende mensen, dichtbij of soms wat ...

DONDERDAG 14|11

BARNEVELD - Alleen met een ontheffing mag u een vreugdevuur organiseren. Aanvragen kan tot en met maandag 16 december 2019. Alle aangevraagde locaties worden van tevoren door de brandweer en milieu getoetst voordat een gedoogschikking wordt afgegeven. Zie: vreugdevuur organiseren.

 

Carbid schieten mag alleen met een ontheffing. Aanvragen kan tot en met maandag 16 december 2019. Ontheffingen worden alleen verleend voor oudejaarsdag (dinsdag 31 december 2019) tussen 12:00 - 16:00 uur. Zie carbid schieten.

...

DONDERDAG 31|10

VOORTHUIZEN - Wilt u meer weten over het opknapplan voor het Johannabos in Voorthuizen? Op zaterdag 2 en zaterdag 9 november is er weer een rondleiding. Hovenier Bas van de Kuilen en bomenexpert Johan Ossendrijver laten u zien wat onderhoud kan doen voor de levendigheid van het bos en hoe het wordt aangepakt.

 

Start rondleiding: 10:00 uur.
Verzamelen: bij de ingang aan de Bakkersweg, bij de slagboom.

Agenda