Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:49:31 Oldenbarnevelderweg 3772GA Barneveld 40618 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 01 april 2020
1/1
TOP NIEUWS

MAANDAG 30|03

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep en veroordeelt iedereen tot isolatie. Nederland zit thuis. Zo ook wij, dertig studenten die wekelijks samen zingen. Onze repetities en concerten zijn afgelast en de wereld lijkt even stil te staan. Maar muziek gaat door. Zelfs als je niet meer met elkaar kunt zingen. Fysiek samen zijn gaat niet meer, maar verbinding zoeken wel.

 

Met "Send Me On My Way" kunnen we elkaar weer even vinden. Individuele stemmen, opgenomen in de woonkamer, keuken of achtertuin, met een professionele microfoon of gewoon een mobieltje versmelten in een nieuw ...

1/1

MAANDAG 30|03

GEMEENTE BARNEVELD - Bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen mogen geen bezoek meer ontvangen. Een ingrijpende maatregel om te voorkomen dat onze ouderen worden besmet met het coronavirus. Geen kinderen. Geen kleinkinderen. Geen achterkleinkinderen.

 

De gemeente Barneveld en een aantal bloemisterijen in de gemeente Barneveld willen de ouderen een hart onder de riem steken. Hoe? We leggen dat hieronder uit.

 

Barnevelds Boeketje

We hebben met de onderstaande bloemisterijen afgesproken dat zij een 'Barnevelds Boeketje' samenstellen. Iedereen kan voor € 7,50 zo’n ...

1/1

ZONDAG 29|03

GEMEENTE BARNEVELD - Sinds zondagmiddag 29 maart is het aantal Barnevelders dat is besmet met het coronavirus (COVID-19) gestegen naar twintig. Eén persoon meer dan gisteren. Het aantal positief geteste mensen in Nederland is 10.866. Dat is een steiging van 1.104 personen.

 

Net als de afgelopen dagen is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal overledenen minder snel toe dan je zonder maatregelen zou verwachten. Over een aantal dagen kan geconcludeerd worden of er sprake is van een werkelijke afvlakking van het aantal in het ziekenhuis ...

1/1

ZONDAG 29|03

TERSCHUUR - Op zaterdag 20 juni a.s. houdt korfbalvereniging Revival hun jaarlijkse grote rommelmarkt. Het assortiment is enorm: van techniek tot huisraad, van meubels tot kinderspeelgoed, van kleding tot gereedschap, van boeken tot prullaria etc, teveel om op te noemen…! Voor de kinderen is er leuk vertier. Eveneens kunt u lekker eten en drinken in de koffiehoek, zoals allerlei soorten gebak, cake, frisdrank, koffie/thee en broodjes hamburger.

 

U bent welkom op de Eendrachtstraat 31 in Terschuur, tijdstip van 9.00 tot 14.00 uur. De toegang is gratis, zoals ook het parkeren (ruim ...

1/1

VRIJDAG 27|03

REGIO - De recreatiesector is, naast agrofood en transport & logistiek, één van onze belangrijkste economische pijlers. Zowel ondernemers in deze sector áls gasten graag willen weten of en hoe het toeristische seizoen van start gaat.

 

De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) heeft ten aanzien van de recreatiesector het volgende besloten en in een noodverordening vastgelegd.

 

De strekking van deze noodverordening is
- dat recreatieterreinen, vakantieparken, (boeren)campings, natuurgebieden en stranden zich strikt moeten houden aan de algemene ...

VANDAAG 01|04

BARNEVELD - Barneveld Magazine en Optisport hebben besloten om de diploma-actie de schatkist zoals die is aangekondigd op pagina 8 van de maarteditie van het magazine voor nu komt te vervallen.

 

Het lijkt ons niet verantwoord om kinderen op schatkistjacht te sturen als iedereen wordt geacht zoveel mogelijk binnen te blijven. Wij betreuren dit natuurlijk zeer maar hebben geen keuze.

 

Het goede nieuws is dat we hopen dat eind juni de situatie dusdanig is verbeterd dat de kinderen weer naar buiten mogen (en mogen zwemmen). Daarom verschuiven we de actie naar de juni-editie ...

DONDERDAG 12|03

BARNEVELD - Schrijf u nu in als burgerhulpverlener bij het AED Netwerk Barneveld en volg de gratis scholing op donderdag 26 maart in het HVC te Barneveld.

 

Wat heeft het AED Netwerk Barneveld u te bieden als burgerhulpverlener:

  • Gratis opleiding Reanimatie/AED verzorgd door VGGM en Gemeente Barneveld
  • Ieder jaar een gratis herhalingscursus
  • 2 x per jaar Nieuwsbrief van het AED Netwerk
  • Uitnodiging voor evenementen en symposia omtrent burgerhulpverlening

 

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via www.barneveld.nl/AED . Woont u elders in de gemeente ...

Agenda

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
BARNEVELD Barneveld Magazine